Media jauhaa!!!

Perjantai 8.6.2018 - Reijo


Eilen oli kuukauteen ensimmäinen sadepäivä ainakin tällä korkeudella. Eihän tuo vielä maanviljelyksiä paljon auttanut, mutta nurmikot saivat vähän pika-apua. Kun tuota nurmikkoa tuossa puolen hehtaaria leikkoo vähintäin kerran, joskus parikin kertaa viikossa, niin oikeastaan tuota sadetta ei kauheesti odotakkaan. Kasvilavoissa olevat hyötykasvit kyllä on sateen tarpeessa, vaikka sadettajallakin niitä saa hoideltua.

60-luvun entiset parkanolaiset pesäpallohuiput esittivät allekirjoittaneelle viime syksynä haasteen toimitettavaksi Parkanon kaupunginvaltuustolle. Haasteessa esitetään kaupunginvaltuuston ja entisten huippujen kohtaamista Parkanossa erämessujen aikaan elokuun alkupäivinä. Mukaan on tulossa ainakin ainoa parkanolainen olympiaedustaja Heikki Leppänen, "pulla"Heikkilä ja monta muuta tuon ajan Suomi-sarjalaista. Näistä osa on toiminut valtion eri virkaportaissa tärkeilläkin paikoilla. "Karhukoplan" Seppo Sillanpää on kai lupautunut tuomarin hommiin. Vähän nihkeästi on harjoitukset valtuuston osalta alkaneet, mutta kyllä joukkue kokoon saadaan ja voitto tietysti kotiin.

Viher-vasemmistolainen media, johon tällä hetkellä myöskin Aamulehden toimittajista ainakin osa lukeutuu saa aikaan melkoista meteliä joistain kohtuullisen mitättömistä ja lapsellisista jutuista. Viimeksi Aki Ruotsalan potkut Pori Jazzien johtajan paikalta oli osoitus siitä, kuinka meillä sananvapaus toimii. Pienikin viittaus siihen, ettei ole jonkun kanssa samaa mieltä homouden luonnollisuudesta aiheuttaa mediamylläkän. Jos Timo Soini on sitä mieltä, ettei hyväksy aborttia ja ilmoittaa sen, sitä ei saa tehdä Irlannissa. Vaikka se ei ole mikään uusi juttu ja on Timon oikeutettu mielipide sillä revitään pelihousuja. Jos Timo olisi mennyt Pride kulkueeseen ei olisi syntynyt mitään kohuja. Olisi ehkä vielä kiitelty rohkeudesta.

Huhtasaarikin jaksaa loistaa otsikoissa!!

Laura Huhtasaari ei muista, miksi on seurannut kyseistä tiliä.

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari on joutunut nettiniilojen hampaisiin Instagramin käytöstään.

Facebookiin lisättiin torstaina kuvakaappaus hänen seuraamastaan tilistä, jonka nimi on Fuck The N**ger Worldwide. Kyse on alatyylisestä ja rasistisesta kielenkäytöstä. Sivusto kertoo olevansa poliittinen järjestö ja Ku Klux Klanin vastine Suomessa. KKK on murhatöistään tunnettu rasistinen järjestö Yhdysvalloissa.

Tänään Parkanon torilla Sinisten teltalla kävi lähes 300 henkeä. Muutamilla toisinajattelijalla (niitäkin vielä joku on) oli naama vähän muikeana!!!