Eläkeläisen kesäkiireet!

Perjantai 15.6.2018 klo 17.07 - Reijo


Eilen Sastamala, tänään Tampere, huomenna Sastamala, tiistaina Keuruu/Haapamäki, tällaista eläkeläisen kiireet. Kuun lopussa ainakin vielä Oulu ja mahdollisesti Saarijärvi. Sitten heinäkuu jo onkin rauhallisempaa. Maakuntavaalitkin siirtyvät muutamalla kuukaudella eteenpäin, joten niitä ehditään sitten miettiä lähempänä. Sitten vielä suvun ja ystävien kautta tulevat tärkeät menot. Tyttären pojan rippijuhlaa vietettiin viime sunnuntaina ja toisen tyttären pojan rippipäivää juhlitaan heinäkuun alussa. Ystävän häitä vietellään Parkanossa heinäkuun puolessa välissä. Niin harvoin, kun nykyään enää hääkutsuja tuleekin, niin tottakai samalle päivälle olisi Virroilla Helenan sukulaispojan häät. Molempiin ei voi mennä!!!

On se aika mukavaa tuo suurvaltapolitiikka. Trumppi haukkui Pohjois-Korean Kimiä taskuraketiksi ja muutamilla muillakin lempinimillä. Kimi taas vastaavasti nimitteli Trumppia mm. seniiliksi mielenvikaiseksi ukkeliksi. Yhteisessä tapaamisessa taputeltiin toisiaan selkään, kuin ylimmät ystävät. Trumppi jopa vähätteli Kimin teettämiä murhia ja kansan diktatuurista nälässä pitämistä. "Kaikillehan tällaista sattuu" oli Trumpin kommentti. Tuntuu vahvasti siltä, että molemmilla on sahajauhot aika tavalla märkänä. Taisi joku Suomen presidenttiehdokaskin kuulua tuohon Trumpin ihailijapiiriin??!

Parkanon ainoa olympiaedustaja Leppäsen Heikki soitteli ja aiheena oli pesäpallon ystävyysottelu Parkanon valtuustoa vastaan. Heikki puheli, että kyseessä olisi hieman leikkimielinen ottelu. Ilmoitin, ettei mistään leikistä ole kyse. (No, sehän meni nauruksi, ihan tosiottelu.)  Pelaajia Heikin joukkueeseen tulee pitkin Suomea itäsuomesta pohjoiseen ja pääkaupunkiseudulta. Kaikki entisiä parkanolaisia.

Nykyään hyvin viher-vasemmistolainen Aamulehti kirjoitti hyvän jutun Parkanon terveyskeskuksen toiminnasta ja ulkoistetun sote-palvelun hyvästä onnistumisesta. Palvelua tuottavan Kolmostien terveyden hallituksen jäsenenä ei voi olla kuin tyytyväinen hyvään palautteeseen.