Hallituksen ja Ay liikkeen turha taisto

Perjantai 26.10.2018 klo 19:38 - Reijo


Talvi ja liukkaus yllätti taas monta autoilijaa. Näin se aina käy. Kyllä meinasi yllättää kävelylenkkeilijänkin eilen aamulla. Tiensivuista vähän löytyi pitävää maata jalkojen alle. Kai se on talvitossuihin mentävä niin lenkkareissa, kuin autossakin. Toisen auton piti laittaa talviteloille, ettei tarvi molempia suotta rengastaa. Hiihtoputkikin voi olla vaarallinen. Keskiviikon hiihtoreissulla Jämin hiihtoputkessa sammui valot ja tottakai sopivassa alamäessä. Siinä sitten pimeässä Helenan kanssa törmäiltiin. Itse selvisin ilman vaurioita, mutta Helenalla osittainen musta silmä. Siitä huolimatta parikymppiä taas hiihtokilometrejä. Urheilu on terveydelle vaarallista. Niin se on tuo mainio painija Petra Ollikin ollut monet kerrat silmä mustana, mutta selvinnyt muutamalla valitulla manauksella.

Pasi kommentoi edellistä kirjoitteluani kylläkin asiallisesti. Samaa mieltä olen osittain siitä, että hallitus on kyllä antanut hyviä syöttöjä demarien lapaan. Voi kuitenkin kysyä mikä olisi esim. työllisyystilanne ellei näitä syöttöjä olisi tullut. Ei jatkuvasti voida Suomessakaan elää Rinteen ja vasemmiston "lisää velkaa" linjalla. Joku nekin velat aina maksaa! No tänään näyttää jonkinlainen sopu Ay-liikkeen ja hallituksen välillä löytyneen. Ehkä myöskin AY-liike/demarit huomasivat, että lakkojen jatkaminen ei enää tuotakaan sitä tulosta miten se alkuun näytti. En tiedä kuka tässä voitti. Oikeastaan näyttää siltä, että kukaan ei saavuttanut mitään. Turhaa uhoa molemmin puolin.

Mitä sitten tulee noihin järjestöjohtajien palkkoihin niin AY puolella, kuin työnantajajärjestöissäkin, niin kohtuuttomia ovat molemmin puolin. Ei kukaan tee tuottavaa työtä yli kymppitonnin edestä kuukaudessa. Varsinkaan työssä jossa istutaan pääasiassa pöydän takana. Ero Ay johtajien ja työnantaja järjestö johtajien palkoissa on siinä, että työntekijät pääosin maksavat joskus kohtuullisen pienistäkin palkoistaan jäsenmaksuilla Ay johtajien palkat. Yritysjärjestöissä varsinkaan suurissa yrityksissä nämä jäsenmaksut ei niin kovin kirpaise.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini