Hyvää Joulua!

Perjantai 21.12.2018 klo 15:04 - Reijo


Hyvältä näyttää, valkoinen Joulu tulossa. Ei taida vielä näillä lumilla Joulupukki päästä rekipelillä. Ainahan tuo on liikkumaan päässyt, keli kuin keli. Pääasia, että luonto vähän valkenee, kun on melkein kaksi pimeää vastakkain. No, huomenna jo talvipäivän seisaus, että valoisia aikoja kohti. Kaikilla ei kuitenkaan Joulun aikakaan ole kovin valoisaa. Vieläkin liian paljon ihmisiä elää meillä Suomessakin köyhyydessä. Lapsiperheille se on Joulun aikana erityisen ankeaa. Täytyy toivoa, että esim. seurakuntien ja pelastusarmeijan jakamat avut löytävät oikeisiin kohteisiin.

Paikallispolitiikassa saatiin sen verran edistystä, että lukion purkupäätös tehtiin äänestyksen jälkeen selvällä enemmistöllä. Toivottavasti järki voittaa eikä lähdetä mihinkään kustannuksia lisääviin jarrutuksiin.

Maan hallitusta haukutaan jatkuvasti milloin mistäkin eriarvoisuuden ja köyhyyden lisääntymisestä. Kun hallitus kuitenkin on saavuttanut työllisyystavoitteensa 72 % työministeri Lindströmin johdolla, on se yksi osoitus siitä, että hallitus on tehnyt hyviäkin päätöksiä. Kyllä kai tärkeintä on saada työtä niille jotka työtä haluavat tehdä. Demari Rinne jossain otti osaa kunniasta edelliselle hallitukselle. Kun edellisen hallituksen aikana työttömyys kasvoi yli sadallatuhannella työttömällä, niin onko tuossa paljon kunnian ottamista? Valtionvelan kääntyminen edes pieneen laskuun on sekin osoitus oikeista toimista. Velan kasvua ei siirretä tuleville sukupolville. Paljon toki tarvitaan toimia pienituloisten tulotason nostamiseen, mutta se ei onnistu kokoomuksen ollessa hallituksessa. Sen tulevat myöskin demarit huomaamaan, jos kokoomuksen kanssa hallitukseen menevät. Kohtalaisen nopea alamäki on tiedossa.

Persujen puheenjohtaja Halla-aho naulasi ensimmäisen naulan poliittiseen arkkuunsa, kun ilmoitti luopuvansa puheenjohtajuudesta, mikäli edustajapaikat eivät lisäänny nykyisestä seuraavissa vaaleissa. Kun puolue on luopunut kaikesta SMP:n ja Perussuomalaisten alkuperäisistä ohjelmista ja siirtynyt ääriliikkeeksi, jonka ainoa ohjelma on maahanmuutto ja puheenjohtajansa mukainen ateismi, ei sillä ole tulevaisuutta. Jotkut väittivät (mm entinen varapuhemies Joutsenlahti), että Ville Vähämäki ja Hakkarainen ovat nuhteettomia poikia. Nyt kuitenkin Vähämäki on saamassa syytteen törkeästä petoksesta. Aika näyttää miten poikien käy!

Kaikille lukijoille Siunattua Joulun aikaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini