Yhteistyöllä tuloksia.

Perjantai 31.5.2019 - Reijo


Omenapuut komeasti kukassa. Vähän hiljaista on kimalaisten lentely, mutta toivottavasti sen verran, että omppusato on kohtuullinen. Eihän niitä toki kovin montaa tarvita yhteen puuhun, kun homma tulee hoidettua. se oli aika suuri määrä mitä yksi kimalainen ehtii minuutin aikana kukissa pörrätä. Ensimmäiset perunatkin on jo pinnassa, joten satoa on odotettavissa.

Muutama ilta ja iltayö meni jääkiekkoa seuratessa. Ei sentään ole vielä ainakaan toreille tarvinnut lähteä. Ehkä sitten, kun juuriltaan parkanolainen Toni Rajala tulee pyttyä esittelemään Parkanon torille. Jääkiekon maailmanmestaruus oli useimmille asiantuntijoillekin melkoinen yllätys. Olihan joukkue tuomittu jo etukäteen lähes heittopussijoukkueeksi kovia ammattilaisia viliseviä joukkueita vastaan. Yhteishenki oli kuitenkin ratkaiseva tekijä tiukoissa otteluissa.

Tuota yhteishenkeä pitäisi olla myöskin Suomen politiikassa, niin eduskunnassa, kuin valittujen EU-meppienkin joukossa. Kun etukäteen on vähintäin kaksi joukkuetta joista osa pelaa Suomen puolesta yrittäen yhteistyöllä saada mahdollisimman paljon oman maan asioita vietyä eteenpäin. Sitten on toinen joukkue, jonka päämääränä on kampittaa EU:ta mahdollisimman paljon ja tehdä yhteistyötä niiden kanssa jotka äärioikeistolaisin ajatuksin tukevat Venäjän intressejä EU:n voiman heikentämiseksi. Suomen äärioikeisto Halla-ahon ja Huhtasaaren voimalla näkee ainoana tehtävänään maahanmuuton vastustamisen. Kun kaikki puolueet, ehkäpä vihervasemmistoa lukuunottamatta ovat suuripiirtein samaa mieltä luulisi näilläkin sankareilla olevan muitakin tärkeitä asioita esillä pidettävänä. Hakkarainenkin oli päässyt a-studioon kertomaan omia tärkeitä kohteita uutena parlamentaarikkona. Siitä ei kyllä ottanut Erkkikään selvää mikä Teuvon agenda oli. Kyllä siihenkin maahanmuutto jotenkin liittyi.

Persuilla on aika tiukaksi mennyt ryhmäkuri. Kun joku puoluesihteeriehdokas meni hieman arvostelemaan puolueen toimintaa, niin ei muuta kuin ulos puolueesta. Taitaa olla aika herkkähipiäistä puolueen johtoportaassa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini