Tuleeko talvi Pirkanmaalle?

Perjantai 31.1.2020 klo 8:25 - Reijo


Kolmas päivä peräkkäin, kun saa, tai joutuu lumihommia tekemään. No, tammikuu sentään lopussa, eikä ole nuo työt rasittanut. Vaihtoehtona oli lähteä Lapin lumille suksittelemaan, mutta näyttää siltä, että meillekin lunta sen verran saadaan, että suksille pääsee kotimaisemissa. Vöyrillä hiihdetään SM-hiihtoja viikonloppuna ja suunnitelmissa oli ajaa lunta rekoilla Vuokatista, ellei omasta takaa ole. Taisi olla tuossa -80 luvun taitteessa, kun Kurikan puistohiihtoihin kuskattiin lunta rekkapelillä jostain pohjoisempaa. Olihan siellä Mäntyranta ja Mietaa kisailemassa, joten katsojia ja maksajia riitti.

Parkanon kotihoito on puhuttanut muutaman kuukauden, tai voisiko sanoa hoitamattomuus. 9lives lähti alueelle, joka ei sille ollut osaamisen kannalta hallussa. Nyt kotihoito palautuu Kolmostien terveydelle ja asiakkaiden tarvitsema hoito saadaan sille kuuluvalle tasolle. Aamulehtikin kyseli kommentteja meikäläiseltäkin, lähinnä Vanhusneuvoston puheenjohtajana ja myöskin Kolmostien terveyden hallituksen jäsenenä. Kun näitä kyselivät olimme juuri tuolla Egyptin maalla ja kommentointi jäi kohtuullisen lyhyeksi tekstiviestittelyksi. No, asiat kuitenkin edistyivät jouhevasti, lähinnä Parkanon virkahenkilöiden ripeällä toiminnalla. Edelleen vääntöä on Kihniön yhteistyöstä sotepalveluissa. Jos halutaan elättää muutenkin hyvin ansaitsevia tuomareita, niin hakatkoon päätä seinään.

Olin jo luullut, että vain eräs tietty puolue ja sen edustajat osaa kaikkein hölmöimmät ulostulot. Nyt kuitenkin yksi kaikkein hölmöimpiä ulostuloja oli demarien Polvijärven kunnanvaltuutetulla, joka kiistää koko holokaustin tapahtumat ja näin juutalaisvainot. Samalla hän uudelleenkirjoittaa historiaa 3:nen maailmansodan tapahtumisesta. Se ero kuitenkin hänen hölmöilyssään on, että hän sen myöntää ja irtisanoutuu puolueestaan. Tai sitten hänen annetaan näin ymmärtää, että oma irtisanoutuminen on vaihtoehto. Tässä vois jollain toisella joukolla olla oppimista. Rauhoittais vähän hölmöilyjä.