Hyvää Juhannusta!

Perjantai 22.6.2018 klo 10.52 - Reijo.


Ainakin vielä Juhannussää näyttää hyvin "todennäköiseltä". Vettä tulee niinkuin Esterin ......  Toki, vettähän tässä on kaivattukin ainakin kasvimaille. Nurmikon kanssa on ollut aika rauhallista. Sain rakenneltua jokirantaan uuden laiturin ja muuta pientä remppaa kun ei nurmikkoa tarvinnut ajella. Juhannukselta vietellään sään salliessa viikko pääosin Pyhäniemessä. Jos aurinko suostuu näyttäytymään niin kokeillaan vähän kalaonnea Kankarijärvellä ja kuntolenkkiä Pyhäniemen maastoissa. Vielä toki tilinpäätös kokous Parkanossa maanantaina ja ehkä muitakin käyntejä kotosalla, mutta matka on onneksi sopivan lyhyt.

Monella tavalla voidaan suhtautua työantajiin. Kesätyöpaikat ovat monilla ns. kiven alla. Vasemmistonuoret ovat julistaneet kampanjan, jossa pyritään saamaan kielteistä julkisuutta työnantajille. Siniset nuoret ovat tehneet vastakampanjan, jossa kehotetaan julkiantamaan hyvä työnantaja. Jokainen voi tietysti miettiä kummalla tavalla on positiivisempaa vaikutusta tuleviin kesätyöpaikan järjestäjiin.

Työministeri Jari Lindströn oli taas kerran myönteisesti esillä A-studion haastattelussa, maahanmuuttajien kotouttamisen onniistumisesta. Ministeri myönsi, että osittain on epäonnistuttu. Rehellisyys on Lindströmillä useissa haastatteluissa selkeää. Kuitenkin ministerillä on selkeästi onnistuneita esityksiä ja tekoja moneen muuhun aikaisempaan ministeriin verrattuna. Edellinen työministeri Ihalainen esittelee kyllä jälkikäteen teesejään mitä pitäisi tehdä. Hänen ministeri kaudellaan taisi tulla melkein Suomen ennätys työttömyyden kasvussa.

Kyllä vihervasemmistolle on vaikeaa saada mitään valmiiksi. Selkeää viivyttämistä valiokuntakäsittelyssä. Kova kiire kesälomalle, ettei vain hallitus saisi valmista esitystä Maakunta-sotesta eduskunnan käsittelyyn. Tuo eduskunnan loma, kun on niin kovin lyhyt.

Kerranki Trumppi joutui vähän perääntymään ja päästämään meksikolaislapset pois häkeistään. Melanie taisi vähän Trumppia kovistella ja joutui tuokin jästipää kokemaan voittajansa.

Jokaiselle mukavaa Juhannusta. Pidetään veneen tappi kiinni ja liivit päällä!