Harhauttavia otsikoita!

Perjantai 6.7.2018 klo 16.21 - Reijo


Iltalehden otsikko hätkäytti, "Ville Niinistö sai pennun". Otsikon mukaan näytti siltä, että jo toisen kerran mies, mutta koirasta sentään oli vain kysymys. Iltalehden otsikointi on monesti aika raflaavaa ja tarkoituksellisen koukuttavaa. Persu kansanedustaja Mika Niikko itki joku päivä sitä, ettei häntä pyydetty mukaan silloin, kun puolue hajosi. On helppo ymmärtää niitä jotka olivat tuota luotettavien edustajien valintaa alkuvaiheessa keräämässä. Mika Niikko ei tuohon joukkoon kuulunut. Hänhän on tyypillinen entinen alkoholisti, jonka mielentila on hyvin mustavalkoinen ja äkkipikainen. Sitä en tiedä onko jälkeenpäin mukaan pyydetty, mutta kielenkäyttö osoittaa, että hyvä ettei ole mukana. Olihan niitä muitakin, jotka olisivat halunneet tulla alkuvaiheessa, eikä huolittu ja nyt ovat antamassa hyvin katkeria lausuntoja.  Niikko on omalla alueellaan tehnyt hyvääkin työtä, mutta selviytyessään niistä vaikeuksista mitä hänellä on ollut luulisi, että mukana olisi hieman tullut nöyryyttä!

Galluppien merkillisyys ja epäluotettavuus tuli taas esiin, kun Yle julkaisi oman galluppinsa. Ylen mukaan Persujen kannatus 10 % ja Sinisten 1,1 %. Lähes samaan aikaan kyselty Iltalehden ja Uuden suomen gallupin mukaan Persujen kannatus 8% ja Sinisten 3%. Nämä olivat suurimmat heitot mitä noissa kahdessa gallupissa oli. Ehkä on parempi vain antaa äänestäjien sanoa vaaliuurnilla.

Useita miljoonia palaa taivaan tuuliin, kun Putini ja Trumppi tapaavat Helsingissä. Luulisi, että Siperia olisi paljon turvallisempi ja edullisempi paikka tapaamiseen ja mieluummin vielä  sydäntalvella. No Suomipoika maksaa eikä kukaan valita. Ei ole mielenosoittajia Suomi ensin banderolliensa kanssa.

Ei kai se tarkoita omaakin ikääntymistä, kun taas kolme lastenlasta täyttää vuosia ja parille tulee kesän aikana mopokortti-ikä täyteen. Samalla toinen rippi-lapsi tälle kesälle. Joten ei muuta, kuin synttäri ja rippikakkujen tekoon, hep hep.