Soini otsikoissa

Keskiviikko 15.8.2018 klo 11.58 - Reijo


Valtakunnassa kaikki hyvin! Ainakin , jos seuraa politiikan toimijoita. SDP on tekemässä välikysymystä Soinin kannanotoista plokissaan. Kertakaikkiaan naurettavaa. Lindtman vakavalla naamalla esittää, että kysymys on ulkopolitiikasta. Onkohan pikkuisen päässyt aurinko porottamaan päähän liiaksi. Kristillisten Päivi Räsäselle täytyy tässä kohtaa nostaa hattua. Mennä puolustamaan Soinia A-Studioon toista demaripöllöä Haataista vastaan. Hyvin pärjäsi ja asiallisesti vastaili. Itse en ehkä olisi niin tiukan ehdoton, kuin Soini tuossa aborttiasiassa, mutta se on hänen vakaumuksensa ja sitä kunnioitan. Kun tilastot osoittavat, että esim. Suomessa 90% aborteista tehdään lähinnä ehkäisykeinona, niin onko järkevää? Melkoisen kallista ehkäisyä. Jos nuoret eivät enää halua lapsia tehdä, niin ostaisivat edes kortsuja. Syntyvyys maassa vähenee ja väestö samalla vanhenee. Mistä muualta saadaan vähän päästä veronmaksajia, kuin työperäisestä maahanmuutosta.

Vihreitten puheenjohtaja heiluu puolipukeissa homobaarissa ja kannatus sen kuin kasvaa. Mitä äänestäjät ajattelevat. Voiko tuollainen sankari olla vakavasti otettava politiikan toimija. No siellähän, vihreissä, noita pellejä riittää.

Demareitten kannatus perustuu poskettomiin vaalilupauksiin, joita ei aiota koskaan edes yrittää täyttää. 100 euroa kuukaudessa eläkkeisiin on tietysti komea lupaus, mutta sitten tulee selitysosa. Ehkä sitten vaalikauden aikana, jos muut hallituspuolueet ovat mukana. Kyllähän tuohonkin halpaan joku menee. Demareilla muutenkin perustuu tuo matematiikka pääasiassa lisävelan ottoon. Sitä on kuitenkin saatu hieman nykyhallituksen aikana himmattua. Tosin liiaksi kokoomuslaiseen politiikkaan ovat niin kepu, kuin sinisetkin alistuneet. Edelleen pitää paikkansa se, että kokoomuksen kanssa hallituksessa olo tietää aina muille tappiota seuraavissa vaaleissa. Niin sieltä tulee demaritkin jälleen, jos kokoomuksen kelkkaan lähtevät!