Parkanossa tapahtuu.

Perjantai 24.8.2018 klo 12.06 - Reijo


Viikko Tampereella on juuri sopivan mittainen aika kaupunkielämää. Vaikka joskus on tullut Tampereella jopa asuttua, niin ei se enää tunnu mukavalta pitempään. Lapinniemessä viikko vuodessa ja sieltä lenkkeilyä Kaupissa ja pitkin kaupunkia, siinä sitä kaupunkielämää. Onhan Tampereella toki näkemistä, mutta vain viikoksi kerrallaan!

Politiikka tuntuu saavan taas aika erikoisia muotoja ja tulkintoja. Kun puolustusministeri Niinistö ei hyväksy sitä, että armeijassa siirryttäisiin kahtena päivänä viikossa kasvisruokaan, se aiheuttaa kuulussa "vihervasemmistossa" närää. Joku yksinkertainen toimittaja TV:ssä jopa väitti, että "hernekeittokin on kasvisruokaa". Aikalailla oli tämäkin toimittaja pihalla, mutta pääsi kuitenkin kommentoimaan. Aikanaan jokusiakin hernekeittoja valmistaneena myöskin armeijassa keittiöllä ja erilaisilla jotoksilla niin lihalla oli kyllä iso osuus keiton valmistuksessa! Vain viisi prosenttia varusmiehistä haluaa kasvisruokavaihtoehtoa ja tämän porukan mukaanko tulisi marssia. Kyllähän tuolle porukalle voi tehdä sitä Niinistön mainitsemaa "kukkakaalimössöä". Antti Rinne lupailee melkeinpä kuuta taivaalta ja kansa uskoo. Kaikki se lisä velka mitä valtiokin ottaa on jonkun joskus maksettava.   Tammelantorilla joku demari oli sitä mieltä, että velkaa voidaan reilusti ottaa lisää! Tottakai, jos halutaan liittyä Kreikan ja kumppaneitten joukkoon. Voi olla, ettei EU tulekkaan apuun. Kreikan suunnaltakin odotellaan edelleen  niitä tuplakorkoja Suomeen mitä demarit Jutta Urpilaisen johdolla lupailivat.

Hallituksen työllistämistoimet ovat purreet myöskin Parkanossa samoinkuin muuallakin Pirkanmaalla. Jokaisessa kunnassa on työttömyys laskenut parhaisiin lukemiin moniin vuosiin. Hyvä hallitus!

Parkanossa on tullut paljon myönteistä palautetta tapahtumien kesästä. Erämessujen kymmenentuhatta henkeä oli yliveto. Lisäksi runsaasti pienempiä tapahtumia. Liekkiyön parituhatta kävijää. Lisäksi Ihminen luonnossa tapahtuma ja monia muita. Tästä on hyvä jatkaa. Väkeä saadaan lisääkin, kun hiotaan ei tapahtumia ja jaksotetaan oikeille kohdilleen. Erämessut siirtyykin jo ensi kesänä kesäkuun alkuun.