Mitä puretaan?

Perjantai 9.11.2018 klo 14:34 - Reijo


Seurakuntavaalitkin voivat olla mielenkiintoiset. Parkanossa muutamat puolueet mittaavat kannatustaan myöskin näissä vaaleissa. Kun seurakuntaelämässä pitäisi vaikuttaa aivan muut kuin puoluepoliittiset arvot, on mielenkiintoista nähdä kuinka paljon äänestäjät menevät poliittisten ryhmittymien mukaan. Kiinnostus seurakuntaelämästä ja kristillisten arvojen puolustaminen tulisi olla ratkaiseva tekijä myöskin äänestäjän ehdokasvalinnassa. Näiden arvojen puolustajia varmaan löytyy lähes jokaisesta puolueryhmittymästäkin, mutta vaatiiko se puoluesidonnaisuutta?

Parkanon koulukeskustelu, tai paremminkin koulun purku keskustelu on saanut liikkeelle muutamia fanaatikkoja, joille esim. koululaisten terveys on toissijainen asia. Kun koulu on todettu terveydelle vaaralliseksi työskentelytilaksi, ei paljon vaihtoehtoja pitäisi olla. Musiikkiopiston tarve siirtyä pois keskellä kylää sijaitsevalta vanhalta kaupungintalolta keskuskoulun saneerattuihin tiloihin, on hieman uhkarohkeaa. Taisi tosin tuo rakennus aikanaan olla kauppalantalo ja lienee vanhempi ja komeampi kuin lukiorakennus. Nyt senkin kohdalla väläytellään purkutuomiota. Mielestäni tämä rakennus tulisi säilyttää komeana rakennuksena komealla paikallaan. Tosin se jälkeenpäin laajennuksena tehty tiiliosa voisi joutaa purkuun.

Kimmo Kiken mies Elomaa on saamassa törkeästä velallisen epärehellisyydestä syytteitä. Kimmohan säilyttelee Kiken rahoja Ghanassa ja vielä Kikeltäkin salaa. Vaikka Kike ei omista rahoistaan "tiedäkkään" niin aika ihme on, jos hän selviää "kuivin jaloin" tuosta selvityksestä.

Huhtasaari luuli olevansa hyvin asiasta perillä eduskunnan kyselytunnilla kysellessään edelleen ns. GCM sopimuspaperin perään ulkoministeri Soinilta. Valitsi väärän vastaajan. Ulkoministeri sentään tietää mistä on kysymys. Niinkuin Soini vastasi hallintovaliokunnan puheenjohtaja Eerola PS oli ollut yksimielisesti valiokunnan käsittelyssä paperin hyväksymässä.Tieto ei oikein ollut persuilla kulkenut.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini