No onkos tullut kesä...

Perjantai 15.2.2019 klo 15:40 - Reijo


Joo Joululauluahan tuo on, mutta jotenkin sopii ajankohtaan. + 6 astetta lämmintä helmikuun puolessa välissä. Pitää vissiin alkaa uskoa noita ilmastovouhottajia. Ei tämä silti mitään ennen kokematonta ole. Joskus muutama kymmenen vuotta sitten on ruista kylvetty tammikuussa ja saatu kohtalainen satokin. Silloin ei kyllä ilmastomuutoksesta puhuttu mitään. Vuodet ei ole veljeksiä. Saadaan ainakin tuolla vouhottamisella nuoria vihervasemmistolaisiksi.

Tuosta Joululaulusta tuli vielä mieleen tuo yksi sankari Brother Cristmas/Ari Koponen joka on muutamasta petoksesta tutkinnassa ja asettunut kaltaistensa joukkoon persujen kansanedustajaehdokkaaksi. Siellä ei taida tällä kertaa olla minkäänlaista karsintaa ehdokkaissa. Suomen kuvalehti on tutkimuksessaan päätynyt ennustamaan persuille jättimäistä vaalitappiota kevään eduskuntavaaleissa. Reilut 200000 ääntä olisi katoamassa. Saajapuolella siitä joukosta olisivat vasemmisto, demarit ja vihreät. Sinisetkin noin 4 %. Persujen suuri esikuva Trump on ikävässä tilanteessa. Valheita valheiden perään ja oikeudelta jo erottamisuhka. Kun tämä maailman vanhin 5 vuotias, niinkuin eräs toimittaja häntä tituleerasi, ei saa muuritahtoaan läpi, hän kiukuttelee kuin pikkukakarat. Ehkä siellä jonkinlainen aita rakennetaan, että saadaan "lapsi" tyytyväiseksi.

Parkanon lukiorakennuksen purkupäätöksessä on jopa Lahtelaisia lähtenyt purkua vastustamaan, ikäänkuin se ulkopaikkakuntalaisille jotain kuuluisi. Saahan sitä vouhottaa, kun ei tarvi kantaa mistään vastuuta. Kun koulu lakkautetaan ilma-ja homeongelmien takia, niin siitäkö tehtäisiin yritystalo!! Tai jotain muuta yhtä hölmöä. Joku toinen yhtä viisas esittää asiasta kansanäänestystä. Eiköhän kuntavaaleissa ole käyty kansanäänestys ja valittu päättäjät. Kyllä selkärangan täytyy kestää hankalatkin päätökset. Eikä tuon lukion purkamisasian pitäisi olla edes hankala. Onhan kysymys kuitenkin ihmisten terveydestä.