Tapahtumarikas viikonloppu.

Perjantai 22.2.2019 klo 20:04 - Reijo


Viimeksi ennustelin kesän tuloa ja tänään aamulla 22 astetta pakkasta. No huomenna taas lämpösen puolella.Eihän tässä muuta ongelmaa, mutta kun ei aina tiedä mitä suksiin laittaisi ja mitkä sukset jalkaan. No on tässä selvitty. 700 kilometriä hiihtoa tälle talvelle täyttyy muutaman päivän päästä.

Tänään taas huomattiin, ettei tämä kotoinen Parkanokaan ole mikään lintukoto. Poliisit kaiveli asemanseudulla ruumista risukasasta, joka oli yritetty polttaa jälkien peittämiseksi. Oli huonot tuohukset ja tuli ei syttynyt. Pahnoille joutui neljä osallista joista osa omalta paikkakunnalta ja ihan kotimaisia kaikki! Huumeet teettää kaikkia hulluja. Jotkut puolueet ovat valmiita joitakin huumeita jopa laillistamaan. Melko vastuutonta touhua!

Tänään sain olla morjestamassa eduskunnan puhemies Paula Risikkoa, joka poikkesi kaupungin vieraana. Ihan lupsakka huumorintajuinen "täti". Sanoin Risikolle, että parkanolaiset käyttää puhemiehen oikeaa titteliä siitä huolimatta, että kokoomuksen Aamulehti on poistanut kaikki miesloppuiset päätteet jutuistaan. Risikko kertoi olevansa samaa mieltä titteleistä. Puhemies on on oikea muoto ja aamulehden toimittajalle hän kertoi sanoneensa, että jättää vaikka sen een pois siitä mies sanasta, jos se on hankala muuten!!!

Sote valmistui pitkän viivytyksen jälkeen perustuslakivaliokunnasta. On merkillistä, että jotkut saavat tarkoituksellisesti viivyttää lain valmistelua niin, että se haittaa eduskuntatyötä. Vieläkin lausuntoja pyydetään osittain olemattomistakin aiheista niin, että pyritään saamaan lakiesityksen valmistuminen yli vaalien. Osa perustuslakivaliokunnasta on sitä mieltä, että sotelait pitäisi käyttää vielä EU:ssakin hyväksyttävänä. Tätä mieltä ovat mm. persut, jotka yleensä väittävät EU:n liiaksi holhoavan ja päättävän Suomenkin asioista.Tiedustelulait, jotka ovat tärkeät mm. maahantulijoiden tietojen tarkistamiseksi, saatiin jonkun kommunistiprofessorin takia lykättyä vielä hidastamaan muuta lainvalmistelua. 

Persunaisten pitkäaikainen puheenjohtaja Marja-Leena Leppänen lopulta kyllästyi persuporukkaan ja siirtyi sinisiin. Iltapäivälehdissä oli oikein osuvat kommentit nykypersuista ja eron syistä. Näitä lisää!!!