Siunattua pääsiäisen aikaa.

Torstai 18.4.2019 klo 20:30 - Reijo


Vaalit on käyty ja täytyy sanoa, ettei ole paljon lapsille kerrottavaa. Eihän nuo gallupitkaan paljoa luvanneet, mutta lopputulos oli galluppien mukainen. Kuinka paljon siinä on sitä median ja galluppien luomaa annakkohäviäjän painolastia, sitä ei kukaan selvitä. Eikä varmaan ainakaan media haluakkaan. Se voisi johtaa siihen, että gallupeilla ohjailu kiellettäisiin aina vaalien alla muutamaksi kuukaudeksi. Uskonpuute mahdollisuuksiin saada kansanedustajan paikkoja saadaan luotua halutulla ohjailulla. Sitä on vaikea minkään pienpuolueen yhtäkkiä murtaa. Nämäkin tietysti ovat selityksiä. Olen moneen kertaan sanonut, että lähtö kokoomuksen kelkkaan hallitukseen on selkeä alamäen julistus seuraaviin vaaleihin. Tämän tulee taas demarit näkemään mikäli kokoomuksen kanssa samaan kelkkaan lähtevät. Persut ehkä tämän jo aavistavat, eivätkä tähän lähde. Ainahan niitä tekosyitä löytyy kieltäytyä hallitusyhteistyöstä, vaikka suuria lupauksia on annettukin.

Vaikka Sinisillä menikin huonosti, ei silti yhtään kaduta eroaminen. Kun katseli eri piireissä edustajiksi päässeiden joukkoa, kyllä näytti aika ikävältä. Ehkä ei ole syytä kommentoida enempää, ettei tule syytteitä, mutta aika näyttää.

Kun edellisessä kirjoituksessa mainitsemani tähtiliikkeen ehdokas sanoi, että vennamolaisuus on kuopattu, hän on siinä oikeassa, että se kuopattiin ainakin vähäksi aikaa Sinisten mukana. Aika näyttää noustaanko. Samalla voin oikaista tämän ehdokkaan mainintani SDP:n jäseneksi. Hän ei ole kuulemma jäsen, vaikka eräs hänen toimittajakaverinsa Tampereella niin kertoikin.

Nyt sitten jäädään vaan odottelemaan satasen korotusta eläkkeeseen ja monta muuta mukavaa, mitä meille luvattiin. Kiljunen muuttaa eläkeindeksin puoliväli-indeksiksi jne. Tosin siitä hyötyvät vain kohtuullisen suuria eläkkeitä saavat, mutta väliäkö sillä. Niinhän se on aina mennyt. Jolla paljon on, sille lisää annettakoon!