Hauskaa Vappua!

Perjantai 26.4.2019 klo 19:55 - Reijo


Kyllä se ilmastonmuutos on tosiasia. Ainakin muutaman päivän. No Vapuksi ehkä taas viilenee. Oikeestaan ei huono asia, se vähän rauhoittaa juhlintaa. Vapun viettoon taidamme lähteä Itä-Suomen suuntaan. Yksi pitkään toiminut eläkeläisyhdistyksemme viettelee synttäreitään ja tapoihin kuuluu käydä pääjärjestön puolesta tervehtimässä kohtuullisen "europuskan" kanssa. Tämä viikko onkin ollut kohtuullisen hiljainen. Sivistyslautakunta ja Kansallisoopperan hallintoneuvosto. Näiltä on ehtinyt jopa pihahommiin. Huomenna vesipumppua jokeen ja laituri paikalleen, niin siitä se kesä lähtee alkuun.

Kaupunginhallinnossakaan ei suuria tapahdu. Tori on saamassa katoksensa. En tiedä onko sitä vähän pehmenemässä, kun tuohonkin asiaan on suostunut. Yläri julkaisi vanhan uutisen jossa allekirjoittanut monen muun valtuutetun kanssa oli vastustamassa torin kattamista silloin, kun kaupunginjohtaja Karjalainen sitä ensi kerran esitti. On se tietysti ainutlaatuinen. Ei niitä kovin monella torilla näe. Toivottavasti se tuo lisää mm. torikauppiaita Perjantaitorille. Ehkä muutamia ulkoilmatapahtumiakin voidaan järjestää ilman sateen pelkoa.

Suomessa on toimiva hallitus, mutta Antti Rinne yrittää saada aikaan omaa muodostelmaansa. Persut todennäköisesti on jo ulkona ja hakemassa marttyyriviittaa. Nyt olisi ehdottomasti Rinteenkin syytä ollut joustaa mahdollisimman paljon ja saada persut hallitusvastuuseen. Vähän löysemmin kasatulla hallitusohjelmalla ei tuota vastuuta olisi onnistunut väistämään. Oppositiosta huutelemalla ei aikaan saa mitään, mutta lisää vastuuttomia puheita. Sama se on tietysti Rinteelläkin hallituksessa. Annetaan taas velan ja työttömyyden kasvaa, niinkuin edellisenkin demari-kokoomus hallituksen aikana. Sitten taas joku tulee korjaamaan tehdyt virheet. 

Ei muuta kuin fiinisti Clara Wappen!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini