Poliisi toimii

Perjantai 30.8.2019


Ei vielä aivan syksy paina päälle. Kesän parhaita hellekelejä vielä ainakin tämä viikko. Ruohonleikkurin päällä tänään 3 tuntia ja vielä ei näytä siltä, että olisi viimeinen kerta tänä kesänä. Seuraavaksi sitten vesipumppu pois joesta, laiturin ja veneen nosto ja sitten saa taas syksy tulla.

Parkanon kaupunginvaltuusto piti perinteisen torikokouksensa maanantaina. Aika köykäset oli eväät kokouksessa ja yleisöltäkään ei paljon apuja herunut. Ei tuo julkisesti valtuutetuilta kyseleminen kovin innokkaalta näyttänyt. Ehkä se on helpompaa tuolla muissa "torikokouksissa".

Poliisi sai kiitosta ja poliitikoilta suuria lupauksia poliisien lisäämisestä sen jälkeen, kun "rosvoretkellä" olleet hurrit saatiin Ikaalisissa kiinni. Toki nuo kiitoksetkin olivat vähän kaksinaamaisia. Ennenkuin poliisi julkisti rosvojen henkilöllisyyttä sen verran, että selvisi, että ovat ihan kotikutoisia, ruotsalaistuneita jeppejä. Somessa jauhoi jo melkoinen huhumylly mahdollisista "mamuista" tekijöinä. Joku viestitteli fasessa, että persut näkivät jo "märkiä päiväunia" tuollaisesta mahdollisuudesta. Myöskin muuan pohjois-satakuntalainen ex persu kansanedustaja tiukkasi, miksi ei poliisi julkista tekijöitä. Tämä kommentti yllättävästi hävisi myöhemmin sivuilta, kun tekijät tuli tietoon ja tilalle tuli kiitokset poliisille. Ei kaikilla Ruotsissakaan ole onnistanut. Jotkut ovat uusilla Volvoillaan tulleet näyttämään menestystä, mutta muutamilla reissu on mennyt juopottelun puolelle ja paluu maitojunalla takaisin. Nämä kiinni jääneet kaverit ovat joutuneet ilmeisesti johonkin rikollisjengiin ja lopputulos on surkea.

Meppi Huhtasaarella ei ollut tärkeänpää tekemistä EU-parlamentissa, niin laittoi instagramiin omasta mielestään fiksun kyselyn. Kysymys kuului "kumpi on Suomelle suurempi turvallisuusuhka ,maahanmuutokriittiset vai vihreät?"  Omasta mielestäni vihreätkin  ovat haitallisia, mutta kansa vastasikin varmaan kyselijänkin yllättäen maahanmuuttokriittiset. Ei sitä johdattelemallakaan saa aina sellaista vastausta mitä haluaa. "Meppi oli varmaan tällä palkkansa ansainnut!