Koronakaranteenissa!!

Perjantai 15.5.2020 - Reijo


Koronakaranteenista huolimatta ajeltiin eilen Saarijärvellä katsastamassa yhdistyksemme lomakeskusta viimeisen remontin jäljiltä. Taas oli saatu talo entistä ehompaan kuntoon. Tämä korona kesä vain rajoittaa toimintoja, joten kesä taitaa olla hiljaiseloa. Kuitenkin vielä askareita riittää saada taas piha-alueet ja mm. marjapuskat kuntoon. Kunhan tuo kesä alkaa, niin pääsee lämpimällä aikaa askartelemaan. Eilenkin matkalla satoi lunta ja vettä, sitten taas paistoi aurinkokin komeasti.

Aika erikoisiksi menneet nuo eduskunnan kyselytunnitkin. Oppositio jankkaa samoja asioita viikosta toiseen. Yrittääkö hallitus sairastuttaa ihmisiä "laumasuojaa" varten. Vaikka selkeästi sanotaan, että pyritään kaikin tavoin leviämistä hillitsemään. Yllättävästi samat väitteet on kokoomuksella ja persuilla. Samaan aikaan ihmiset antavat hallituksen toimille ylivoimaisesti hyväksyvän tuen. Samoin naamareista, eli kankaisista kasvosuojista vaahdotaan. Miksi ei anneta määräystä pakollisista suojista nämä omasta mielestään viisaat kyselee. Jokainenhan saa käyttää mitä suojaa tykkää, mutta hallituksen määräystä tähän ei tarvita. Varsinkin, kun on todettu, että hyöty on aika pieni ja joskus jopa haitta on isompi. Jostainhan sitä on "virheitä" opposition haettava vaikka väkisin. Alkaa nuo gallupit näyttää "väärää" suuntaa. Rahaa pitäisi jakaa yritystukina miljardikaupalla jopa kaksikertaisena samoille yrityksille. Tuleeko isoa vahinkoa, vaikka jokunen yökerho jäisi avaamatta? Onhan siinä sitten syksyllä taas henkselien paukuttelun aika, kun pitää taloutta alkaa tasapainottaa. Opposito on taas oikeassa, mitäs me silloin sanottiin?!!!

Perussuomalaiset "homoille" paras puolue. Näin kirjoittaa nettisivuilla Oulun julkihomo kansanedustaja Tynkkynen. Mustan miehen avopuolisona hän on päätynyt tällaiseen tulokseen. Onhan se varmaan linjassa sivari, ateisti puheenjohtajan kanssa. Vihreistä ohi, en tiedä kummalta puolelta!

Sheikki Laakso Ps:n kansanedustaja sai pitkitettyä niin kauan velanmaksua, että 200000 euroa jää yhteiskunnalta saamatta. Joiltakin tuo verojen maksamatta jättäminenkin onnistuu!

Trumppi erottelee avustajiaan ja asiantuntijoitaa sitä mukaa, kun asettuvat yksinvaltiaan ajatuksia vastaan. Omasta mielestään Trumppi on myöskin lääketieteessä maan suurin asiantuntija. Saattaa siinä muutama kymmenetuhatta amerikkalaista kuolla tämän politiikan seurauksena, mutta presidentinvaali on niin lähellä, että rahamiesten tukea tarvitaan varsinkin nyt, kun Biden on ajanut gallupeissa ohi.