Ilmasto lämpenee, vai ?

Torstai 4.2.2021 - Reijo


Mitäs sanoo nämä "viherpiipertäjät" tästä ilmaston lämpenemisestä näinä päivinä. Pakkanen huitelee joka päivä tuossa 15-20 asteen välillä. No, onhan se toki lämmennyt, kun muistaa joskus kouluaikoina, kun pakkasta oli yli 40 astetta ja lunta toista metriä. Kaikki on suhteellista. Luulisi koronankin kuolevan näissä pakkasissa, mutta ei ainakaan vielä ole siitä merkkejä. Mielenkiintoista minkälaista rokotetta alkavat meikäläisille tyrkyttämään, kun se aika koittaa. AstraZeneca on kai jo pois suljettu ikäihmisiltä. Venäjän Sputnikin ainakin laistan. Voipi olla, että syksy koittaa ennenkuin sopivaa rohtoa saadaan. Suksittelutkin on näillä pakkasilla tauolla. Käpälät on sen verran pakkasenarat, että ei löydä sellaisia kintaita jotka lämmittää ja sopii silti suksisauvan lenkkiin.

Kuntavaalien mahdollisesta siirtämisestä käydään jonkin verran keskustelua. Voisi olla jopa perusteltua, mikäli pandemia jatkuu ja lisääntyy. Jotkut ihmiset on aika vastuuttomia käyttäytymisessään. Nämä seuraukset näkyvät mm. Jyväskylässä ja muutamassa muussa paikassa. Erilaisia bileitä järjestetään luvalla, tai luvatta. En ole mikään pormestari Vapaavuori fani, mutta keskustelussa ministeri Kiurun kanssa hän kyllä oli huomattavasti Kiurua järkevämpi. Kun ravintolat saavat aika estottomasti toimia myöskin Uudenmaan alueella, niin lasten liikuntaharrastusten rajoittaminen on yliampuvaa. Nämä harrastukset kuitenkin ovat valvottuja pienten ryhmien toimintoja.   Edelleen Suomeenkin voi tulla ulkomailta ilman pakkotestausta ja näin suurimmat tautiryppäät edelleen leviävät. Jopa näissä pikkukunnissakin (esim Karvia) tauti leviää ulkomaisista yhteyksistä.

Aamulehti julkaisi lähettämäni yleisönosasto kirjoitukseni ja oli toimittaja laittanut puoluetunnukseksi (ps). Ilmoitin kuitenkin ennen julkaisua puoluetunnukseksi siniset. Toimittaja toki pyysi virhettä anteeksi ja korjasi sen parin päivän päästä. Tästä myöskin paikallislehden toimittaja pääsi viisastelemaan, kun ei tiennyt asian oikeaa laitaa. Persuista olen kuitenkin eronnut jo 2017 ja eron oikeellisuus on vain näinä vuosina vahvistunut. Surullista sinänsä, mutta persujen nykytoiminta on todella kaukana siitä SMP.n ja Perussuomalaisten linjasta, jonka puolesta on vuosia työtä tehty. Tällä hetkellä kai lähinnä oikea tunnus olisi sitoutumaton, mutta valtuustossa edustan sinisiä kauden loppuun.

Kelpaa sitä persujen ja kumppaneiden lähteä vaaleihin ja käyttää rahaa hulvattomasti mainoksiin. Demarien tuki 7 milj., persut lähes 7 milj., kokoomus 6.8 milj. jne. Korotus tänä vuonna vaivaiset 20 prosenttia. Oliko vastustajia, ei ollut! Näin sitä jaellaan verorahoja!!