Rokotevastaiset surkeita omaan napaan tuijottajia!

Torstai 9.12.2021 - Reijo


15-25 astetta pakkasta jo viikon verran. Ilmaston lämpeneminen näyttää väistämättömältä. Kyllä nyt on pakko uskoa vihreitten Emma Lainetta, joka oli sitä mieltä, että nauta alkaa olla suomen vaarallisin eläin. Joku tuolla somessa kyseli, että laskeeko hän itsensä tuohon samaan laumaan? No empä ota tuohon kantaa, kun siinä on tuo n-kirjainkin. Toivottavasti nyt kuitenkin lämpenee sen verran, että tarkenee suksille.

Sanna Marin on ottanut elämäntyökseen asenteen " ei väliä mitä puhutaan, pääasia, että puhutaan. Täytyyhän nuorten saada bilettää, mutta onko Sanna vielä niin nuori ja onko hän siinä asemassa, että pitää "riekkua" yökerhoissa vähän väliä. Kyllähän demariäänestäjät tuon kaikki sulattaa, mutta Sanna kuitenkin edustaa asemassaan koko kansaa. Kun pääministeri vähät välittää koronarajoitteista ja mahdollisista altistumisista, niin voiko hän odottaa sitä kansalta? Kyllä tämä Sannan sydänystävä "meidän Ilmari" voisi hiukan kattoo ystävänsä perään mitä hän touhuaa. Saattoi tietysti olla samoissa biletyksissä mukana. Helpostihan siinä pienessä tuiskeessa asema unohtuu ja puhelin jää narikkaan. Ei kepukaan uskalla enää hyppiä Sannan nenille, kun kerran jo sai pääministerin vaihdoksen aikaan. Toki nyt olisi Kepun vuoro, kun Kulmuni keissi taisi mennä demarien piikkiin. Se, että Sanna haluaa poseerata kahdesta murhasta tuomitun rikollisen kanssa yhteisessä kuvassa ei kai sitten yllätä, kun vapaamielisiä ollaan?

Persut on kaikkein rokotevastaisinta porukkaa, niin eduskunnassa, kuin äänestäjissäkin. Tuon rokotevastaisuuden seuraukset näkyy valtakunnan tartuntatilastoissa. On ohitettu jo reilusti edellisen vuoden huippulukemat. No, kärkeenhän persut pyrkii ja nyt ovat päässeet lähelle. Huhtasaari ja monta muuta itseoppinutta asiantuntijaa on sitä mieltä, että rokotuksista ei ole  mitään hyötyä. Mihin me tarvitaan lääkäreitä, kun opettajan ym. koulutuksella on noin viisaita mielipiteitä. Keskussairaaloissa ollaan kuitenkin eri mieltä, kun siellä tuskaillaan tehohoitopaikkojen loppumisen takia, kun koronapotilaat täyttää paikat. Muu terveydenhuolto saa väistyä näiden omahyväisten muista kanssaihmisistä välittämättömien rokotevastaisten takia. Kun puolueella ei ole muuta agendaa, kuin asiasta en tiedä, niin vastaan pistin. Tämä myöskin rokotepassiin kohdalla. Yhteiskuntaa pitäisi avata, mutta mitään ei saisi tehdä sen eteen!!

Kankaanpäässä saatiin kiinni äärioikeistolainen ryhmittymä jolla oli aseita sen verran kuin "yksi armeijan joukkue tarvitsee". Eri näköistä ase ja räjähdearsenaalia, joilla valmisteltiin äärioikeistolaista terroritekoa. Tällä kertaa poliisit olivat viisaampia ja saivat koko koplan telkien taa. Ainakin toivottavasti kaikki. Ei sinänsä yllättävää tietoa, että vahvat huhut liikkuu yhteyksistä erääseen äärioikeiston kanssa ennenkin veljeilleeseen puolueeseen.