Monenlaista näytelmää!

Torstai 12.5.2022 - Reijo


Kävinpähän polkupyörä ostoksilla ja sain mielestäni hyvän pyörän kohtuuhintaan. Ihan vaan poljettava ilman sähköavustusta. 500 euroa polkupyörästä on ihan jees hinta. Edellisestä taisin maksaa noin satasen verran. Asiasta voi olla montaa mieltä, mutta ilman sähköä polkemalla ei petä itseään!!! Ja sitä paitsi olishan se kohtuutonta, jos minä ajelisin sähköavusteisella ja Helena tavallisella mankelilla!

Parkano sai maanantain hallituksen kokouksessa vt. kaupunginjohtajan. Ehdottomasti pätevin ja sopivin ehdolla olleista. Päätös siitä, etä kelpuutetaan haastatteluun vain kunnanjohtaja kokemusta omaavat oli yksimielinen. Mikäli kokoustapahtumien toriparlamentti tiedot pitävät paikkansa (ja miksi ei pitäisi) oli kysymyksessä järjestetty näytelmä, jonka arkkitehdit jossakin vaiheessa paljastuvat. Kun käytäväkeskusteluissa oli hyvin yksimielinen kanta Hannu Marsin kannatuksesta, niin vaadittu lippuäänestys oli erikoinen. Jokainen tietysti kantaa oman vastuunsa äänestyksestään, mutta jälkikäteinen mielistely tuntuu irvokkaalta. Minkäänlainen pelailu hallituksen työskentelyssä ei kuulu vastuulliseen luottamushenkilötoimintaan. Kaupunginhallituksen pitää pystyä parempaan.

Edelleen Parkanossa vanha homeiseksi todettu lukio nousee esille mahdollisena tilana erilaisiin tarpeisiin. Vaikka koulu aikanaan poistettiin käytöstä sen takia, että osa oppilaista ja opettajista sairastui tiloissa, niin jopa päivähoitolapsille oltaisiin tiloja laittamassa. En tiedä kuinka paljon rakennuksen remontointi maksaisi ja eikä sitä tiedä kukaan muukaan. Siitä huolimatta joillakin rahaa riittäisi miljoonilla tehdä remonttia.

Kansanedustajien ja ministerien julkisuustarve on jatkuva. Ilmoittamalla yksitellen Natokantansa saa aina palstatilaa ja julkisuus on taattu. Lähipäivinä eduskunta ilmeisesti äänestää asiasta, joten se julkisuuden kalastelu loppuu. Onhan siellä sitten muutama joka pääsee vielä julkisuuteen sillä, että ilmoittaa miksi on Natoa vastaan. Ainakin vasureissa ja joku persukin äänestänee vastaan. Tuleepahan turvatakuita monilta mailta.