Kateus vei Käenkosken alas...

Torstai 14.7.2022 - Reijo


Iskias on siitä lohduttava vaiva, että ennusteet mahdollisesta paranemisesta alkavat muutamasta viikosta eteenpäin. Kolme on jo muutama ja sitä tässä mennään. Kun joka päivä on tottunut jonkinlaista lenkkiä tekemään, niin kyllä tämä rassaa.

Aika monen vuotena olemme Porin Suomi-areenaakin katsastaneet, mutta sekin jäi kyllä nyt väliin. Vaikka vähän oranssin värisillä laseilla katselikin puheenjohtajien keskustelua, niin ehdoton ykkönen oli Sari Essayah. Teräviä asiapitoisia kommentteja. Surkeimmat olivat RKP:n edustaja ja kepun varapj. Näyttää siltä, että velkarahalla aiotaan viedä hallintouudistusta läpi ensi vuoden alusta. Muutama miljardi lisää velkaa, että saadaan riittävästi hoitajia. Herrojen palkat on tietysti jo turvattu. Onkohan mitään valtakunnallista uudistusta yritettykään viedä läpi niin huonoilla eväillä mitä nyt on tässä hallintohimmeli uudistuksessa tarkoitus tehdä.

Mika Aaltola laittaa heti kunnon pohjat presidentti ehdokkuudelleen. Vähintäin 70 % kannatus pitäisi olla ennakkoon. En tiedä millä se selvitetään ennen ehdokkuutta. Gallupeilla on vain suuntaa antava mahdollisuus olla oikeassa. Niinistökin pystyy vasta noihin lukemiin kahden kauden jälkeen.

Persujen poliisi-kansanedustaja Tom Packalen esitti taas ryhmänsä teräviä oivalluksia esittäessään kannabiksen myynnin tuomista Alkoon. Eiköhän noita huumehörhöjä ole jo aivan riittävästi liikkeellä muutenkin. Jos sitä perusteltaisiin sillä, että myynti olisi valvottua. Onko Packalen sitä mieltä, että laiton huumekauppa loppuisi sillä. Käyttö kyllä ainakin lisääntyisi, kun se olisi monopolimyynnillä tehostettua.

Parkanon Urheilijoilla olisi syytä katsella peiliin nyt pitkään. Miksi Käenkosken tanssipaikan suosio lopahti pikaisesti sen jälkeen, kun Tuomistoilta kateuksissaan vietiin järjestämismahdollisuudet pois. Samaan hommaan kaatuu nyt myöskin Vesipääskyn myyminen Tuusulaan. Kun ei uusilla toimijoilla ollut rahkeita pyörittää toimintoja niin, että parhaiten ulkopuolisia matkailijoita vetänyt homma olisi vetänyt, niin tämä on lopputulos.