"Pulinat pois"

Torstai 13.10.2022 - Reijo


Pikkupakkaset tekis sopivaa, että puista tippuis lehdet, kun kerran ovat tippumassa. Ei tarvittis moneen kertaan samoja kohtia haravoida, tai puhallella. Taitaapi olla meilläkin kolmas kierros menossa. Sopiva lumisade helpottaisi tässä kohtaa.

Hyvin kohdistettu uutisointi saa ihmiset panikoimaan milloin minkäkin asian takia. Kun joku paperitehdas kertoi lopettavan VC paperin valmistuksen, niin kansa kantoi kaupoista niska vääränä paperia. Ei ole vielä näkynyt loppuunmyyntejä! Sama tapahtui taas, kun STM kertoi Jodi  tablettien kotivarastojen täydentämisestä. Kansa osti apteekit tyhjäksi tabuista tietämättä varmaankaan kaikki käyttötarkoitusta ja tarvetta. No meikäläistä ei haittaa, kun tuo neljänkympin ikä on tullut jo vähän aikaa sitten ohitettua. 40 vuotta on kai ikäraja, että siitä on hyötyä, mikäli joku radioaktiivinen pilvi Putikalta pääsisi karkuun. Toivottavasti vetää ite sitä henkeen ensin kunnolla! Unkariakin on joskus väitetty jonkinlaiseksi Suomen sukulaiskansaksi. Tuskin tuo Orban ainakaan kovin lähisukulainen on, kun puhelee niin pöllöjä. Ei suostu allekirjoittamaan Suomen Nato liittymisasiakirjaa. Lisäksi kertoo, että Trump olisi ainoa joka voisi Ukrainan sodan lopettaa. Toinen saman lajin pöllö.

Parina päivänä olen saanut olla haastattelemassa Parkanon talous-hallintojohtajan paikkaan hakeneita. Sikäli mielenkiintoista, että hyviä hakijoita oli niin paljon, että oli runsauden pulaa. Kun hakijoita on ympäri Suomea, on mielenkiintoista seurata miten eri tavalla eri maakunta-alueilta tulevat ihmiset esiintyvät ja käyttäytyvät. Varmasti paras valittava ehdokas tuosta joukosta löytyy. Noiden parin päivän noin kuuden tunnin sessioiden lisäksi tiistaina parituntinen maakuntavaltuuston iltakoulussa strategia valmistelussa. 

Ehkäpä kunta-asioissa voidaan elää vähän rauhallisempaa aikaa, kun soteasia on saatu puitua. Toki siihen joku vielä keksii jotain "rääpimistä", mutta omalta osaltani olen siihen sanottavani sanonut. Eli Virolais Jussin sanoin "pulinat pois" ja jatketaan yhteistyössä!