Vaalikentillä hyvillä eväillä....

Torstai 16.2.2023 - Reijo


Pakostakin jää tuo liikuntapuoli vähemmälle nyt parin kuukauden ajalta. Ei tosin kelitkään ole suosineet, mutta KD:n Koko kansan Kaukon avittaminen Arkadian mäelle on nyt ajankohtaista. Tällä viikolla Tampere, Hämeenkyrö, Ruovesi ja Orivesi kierroksessa. Ja aina välillä Parkanossa. Seuraavaksi huomenna Parkanossa tarjolla possua vartaasta. Kokonaisen possun palastelu ja jakelu sujuu reilussa tunnissa, jos vanhat merkit paikkansa pitää. Harvinaisen mukavaa taas tehdä tätä hommaa. Ihmisten kommentit on poikkeuksetta myötämielisiä. Kokoomuksen ja kepun sekoilu translain kanssa näyttää satavan KD:n ja ehkä myös persujen laariin. Persuilla on taas omat heikkoutensa sillä kohtaa, että perinteisiä arvoja kunnioittavat eivät kuitenkaan voi kaikilta osin antaa sinne kannatusta. Jäljelle ei jää muita kuin  KD.

Säästöpankkisäätiön lauantaina järjestämä turvallisuuspoliittinen tilaisuus oli varsinaiselta sisällöltään hyvin järjestetty. Asiantuntijoita niin vt. puolustusministeri Savola, kuin Kihniöläis-Koskuelaistaustainen Mika Aaltolakin. Se, että muutamat kepulaiskansanedustaja ehdokkaat yrittivät tehdä siitä myöskin vaalitilaisuutta, koitui kai lähinnä heidän häpeäkseen.

Parkanossa kaupunginjohtaja haku päättyy ensi viikon alussa ja sen jälkeen haastattelut ja valinta valtuustolle. Ensi maanantaina valtuusto kokoontuu, mutta sinne ei asia vielä ehdi. Tälle viikolle vielä tänään kirkkoneuvoston kokoukseen ja perjantain vaalitilaisuus.

Hiihdon MM kisatkin alkavat 23.2. Täytyy vaalitilaisuuden ajoittaa niin, ettei mene päällekkäin. Kyllä kansa on silloin TV:n ääressä ja kylillä on hyvin hiljaista.