Meemi Lintilä "ei jatkoon"

Torstai 23.2.2023 - Reijo


700 hiihtokilometriä täynnä. Kyllä joutuu tavoitetta hieman tarkistamaan viime talvesta. Syitä taantumaan löytyy ja kaikki ei ole tekosyitä. Mennään mitä ehditään.

Paljon puhutaan mm.poliitikojen suulla koululaisten oppimistason laskemisesta ja koululaisten ja nuorten huonosta kunnosta. Yleisin ratkaisu tuntuu olevan rahan ja resurssien puute. Ehkä osittain tottakin. Käytetäänkö resurssit oikein? Sitäkin koulun sisällä tulisi miettiä. Tuhlataanko resursseja mm.erilaisiin nettipeleihin, jota myöskin E-urheiluksi nimitetään. Urheilun kanssahan ei tuollakaan ole mitään tekemistä. Koululaisia kuljetetaan bussilla hiihtopaikalle, jossa ei kukaan varsinaisesti ohjaa liikunnalliseen osaamiseen. Kovasti kaipaa Parkanossakin aikoja jolloin esim. Unto Lammi, Osmo Villanen ja muutamat muut opettajat laittoi sukset ja kesällä tossut jalkaan ja yhdessä koululaisten kanssa lähdettiin lenkille. Riittävä liikunta koulutyön ohessa pitää huolta kunnosta niin, että myöskin koulutehtävät tulee suoritettua. Parkanon valtuustossa keskustan tekemä aloite uintikertojen lisäämisestä tähtää osaltaan tähän. Valitettavasti Parkanossa ei ole uimahallia, joten sekin on aina aikaa vievä kustannuskysymys lähteä Kankaanpäähän. Pestin Uimalaatikossa ei kovin iso porukka mahdu uimaan. Ehkä pikkutenavat. Toinen valtuustoaloite kokoomuksen esittämä parin kuukauden maksuton päivähoito oli kopsaus KD:n aloitteesta jossa esitimme maksutonta päivähoitoa kaikille lapsille. Kopioida aina voi ellei itse keksi.

Mielenkiintoista pystyykö kepu jollain tavoin venkuloimaan ministeri Lintilän meemi sekoilut. Pari kuukautta pitäisi vielä tutkia, niin sitten helpottaa, kun vaalit on käyty. Jos yhtä taitavia ovat, kuin demarit, niin kannatus kasvaa. Kun Marin pitää juhlat valtion edustustiloissa, joissa pikkuhuppelissa naiset tanssii ja pussailee tissit paljaina ja näitä kuvia esitellään julkisuudessa, niin kyllähän noilla kannatus kasvaa. Kuvia en ole nähnyt, joten en osaa ottaa kantaa. Marin on hyvin hoitanut jälkiviisastelunsa. Aikaisemmin vastustanut jyrkästi Suomen Nato jäsenyyttä. Nyt ilmoittaa jo kauan olleensa ehdoton Naton kannattaja. Näin tehdään politiikkaa ja kansa uskoo.

Persuilta odottais jo muutakin vastausta, kuin maahanmuutto. Ei sekään joka asiaa ratkaise, vaikka persut niin luulee.