Äitienpäivää

Torstai 11.5.2023 - Reijo


Se on kesää nyt: Näin voi sanoa muutaman lämpimän päivän jälkeen. Tulvat Viinikanjoella laskeneet ja laiturikin pian asennettavissa paikalleen. Uimaan en silti vielä mene ennenkuin vesi vähän lämpenee. Pihapuuhia riittää. Aina sama oksien karsiminen puista ja puskista. Nurmikon ajo sentään odottanee vielä viikon pari. 

Tänään illalla kaupunginvaltuusto iltakoulussaan haastattelee sivistysjohtaja ehdokkaat ja maanantaina tehdään valintapäätöksiä. Sitten alkaakin olla virkahenkilökunta johtoportaasta suurin piirtein uusittuna. Viime kunnallisvaalien aikaisia päälliköitä ei enää ole virassa. Tuskin tällä valtuustolla on siihen isompaa syytä, mutta osittain sattumatkin, eläköitymiset ym. muut syyt ovat aiheuttaneet uusiutumista.

Säätytalolla käydään edelleen hallitusohjelma neuvotteluja. Persut käyvät tosin välillä taas vaalejakin. Jotkut eivät oikein tahdo oivaltaa asioiden kulkua. Vaalit oli ja meni, Tynkkynen ja Peltokangas ja muutama muu. Turha someen on kirjoitella polttoaineiden hintojen alennuksista tai muista vaalilupauksistaan. Se on nyt vaan persujenkin nieltävä vaalilupauksiaan kakistelematta. Vastuussa olevilta odotetaan sen mukaista käytöstä.

Jääkiekon MM kisat alkavat Tampereella Perjantaina. Vaikka en nyt mikään kauhea fani olekkaan, niin täytyyhän noita katella, kun ei tuolta televisiosta paljon muutakaan katsottavaa tule. En silti ymmärrä, että kaikessa köyhyyttään valittava kansa maksaa 100-160€ lipusta, että pääsevät katsomoon katsomaan laillistettuja tappeluita!

Toinen pöllöporukka on se joka jonkun kääryläisen takia sekoaa kutomaan ja neulomaan vihreitä rääsyjä, joita puetaan itselle ja koirille ja varmaa lehmillekin. Toivottavasti ja uskoakseni ei ainakaan voita tuota skapaa!!!

Kaikille Äideille, Oikein hyvää Äitienpäivää!