Hallituksessa jo luottamusäänestys..

Torstai 29.6.2023 - Reijo


Tämän kesän ensimmäinen kunnon ukonilmakin koettiin eilen. Vettäkin tuli ihan riittävästi. Toki se virtailee jokeen aika liukkaasti, joten ei se pitkäksi aikaa kastele.  Aika tavalla ennusteiden mukaan mennään. Pitkät helteet, niin ukkosia tietää.

Pyhäniemessä lomaillaan vielä tämän viikon ajan. Välillä lapset mukana. Viikko mökkilomaa on ihan riittävästi yhdelle kesälle.

Kuntapolitiikka on toistaiseksi kesälomalla heinäkuun ajan. Siitä huolimatta paikallislehdessä joillakin ei kesälomaa ole. Asioita halutaan ymmärtää väärin ja olla kokonaan ymmärtämättä. Kaikkein viisaampia ovat ne joilla ei ole mitään vastuuta eikä päätösvaltaa mistään. Yksinkertaistamalla asioita ne saadaan näyttämään hyvinkin erikoisilta. Mutta koirat haukkuu, karavaani kulkee!

Aika erikoinen on maan hallituksen alkutaival. Ei vielä ole päässyt edes alkuun, kun äänestetään jo ministerin luottamuksesta. Persu Junnilan luottamus ei ollut kovin korkealla, kun äänestys jäi alle kymmenen äänen varaan. Ei varmaankaan ollut viimeinen episori tämän joukon osalta. Vahvistuu edelleen ajatus ettei kahta vuotta enempää pysy pystyssä tämä hallitus.

Timo Soiniakin täytyy hieman kommentoida. On menossa kepuun?  Tähän asti kepu ei kovin korkealla ole Timo ajatuksissa ollut. Timo hakee itselleen sopivaa oksaa, joka mahdollisesti pitää?!  Ehkä voi olla siinä joukossa mahdollisuuksiakin, kun persut oikein töpeksii. KD olisi ehkä ollut kuitenkin oikeampi puolue. Varsinkin puolueen arvojen ja Timon vakaumuksen perusteella. Mielenkiintoinen tätäkin poliittista siirtoa seurata.