"Sitä saa, mitä tilaa"!

Torstai 13.7.2023 - Reijo


Ei se kesä mihinkään loppunut. Hellettä riittää ainakin muutamaksi päiväksi. Tosin itse olemme lähdössä Oulua kohti ja siellä näytti ennusteet paljon ikävämmän näköisiltä lähipäiville.Toisaalta mukavampi autoilla.

Kyllä maan hallitus nyt on sellaisessa suurennuslasissa, että joutuuko hallituksen pystyssä pysymisen ennustetta hieman tarkistamaan. Eikö näillä hallituksen kokoajilla ollut minkäänlaista aavistusta minkälaisen joukon kanssa hallitusta muodostavat. Vaikka Purran ajatukset on viidentoista vuoden takaa, niin kyllä tuon ajatusmallin seuraukset ovat näkyneet viimeistään vuoden 2017 puoluekokouksen jälkeen. Vieläkin tuo "Purran tyyli" on vahvasti edustettuna persujen joukoissa. Jopa niin, että vaaditaan Purran eroa anteeksipyynnön takia! Kun solvaa kanssaihmisiään ja uhkailee jopa aseen käytöllä, jos sellainen käteen sattuisi, niin ei kuullosta täysipäiseltä! Eikä voi laittaa nuoruuden piikkiin. Luulen, että tuo suurennuslasin luuppi osuu vielä monta kertaa ja useampaan persuedustajaan. "Sitä saa mitä tilaa"!

Demarivaltuutettu kirjoittelee lämpimikseen kaupungin asioista juttuja joiden toteutumiseen hän itse tai ainakin puoluetoverinsa hallituksessa olisi voinut vaikuttaa. Joillekin näyttää olevan vaikeata ymmärtää, ettei kaikkia keskeneräisiä asioita ole tarkoitettu julkisuuteen. Kun jostain syystä Kihniötä ei ole laskutettu soteasioissa tarpeeksi nopeasti siinä ei sinänsä ole vielä mitään hävitty. Kihniöhän vie kaikki laskut oikeuteen ja maksaa sitten korkojen kanssa. Edes hovioikeuden päätös ei Kihniön hallitukselle riittänyt, vaan lisää laskua halutaan korkeimmasta, jos saa siihen valitusluvan? Joillakin näyttää edelleen olevan vanha virsi vuosikymmenien takaa. Parkano vei muutaman sängyn kansanterveystyön kuntainliiton purkautuessa joskus -70 luvulla!!