Kaatuuko hallitus jo syksyllä?

Torstai 20.7.2023 - Reijo


Se on kesää taas, vaikka on naisten viikko, eikä sadetta tullutkaan. Sadetta nyt ei kauheesti kaipaakkaan. Tosin mustikat on hieman kitukasvuisia ja "valokit", mutta niille ei enää tämän hetken sateet mitään auta. Mansikat ja perunat omalla maalla on kyllä hyvin kasvaneet. Saarijärven Rauhalassa saatiin tiistaina rantaruoppaus valmiiksi ja hiekkaa "biitsirannaksi". Ehkä ensi kesänä uimarantakin on hyvässä kuosissa. Laiturikin täytyy vielä uusia.

Parkano päivät viikonvaihteessa. Ehkä ainakin markkinatorit täytyy katsastaa. Täytyy sanoa samoin, kuin jonkun lehden aiheesta haastattelemat    "Ehkä metrilakua ainakin pitää ostaa". Olishan tuonne voinut mennä vaikka puolueteltan kanssa, mutta ei ollut oikein innokkaita tulijoita. Eipä nyt vielä ole ajankohtaista toritelttailuun. Kunnallisvaalitkin on vielä sen verran kaukana. Ainakin Pirkanmaan vanhin kunnanvaltuutettu Mänttä-Vilppulasta kertoo vielä miettivänsä ehdokkaaksi lähtöä seuraavissa kuntavaaleissa. Ikää on vasta 90 ja kunnallisvaltuutetun vuosia 50. Itelläni on vasta 42 vuotta valtuustovuosia, joten ehkä vielä?

Ei ehkä olisi enää aihetta kommentoida persujen hallitustaivalta, mutta koska haluavat tuota vielä repostella, niin liitytään joukkoon. Tiina Elovaara kommentoi persujen entistä ja nykyistä tilaa hyvin osuvasti Aamulehdessä ja Hesarissa. Riikka Purra on hyvin omasta mielestään katuvainen ja anteeksipyytelevä, toki vanhoja kirjoituksiaan. Mutta kun hän samantien ilmoittaa, ettei mikään muutu, jatkamme samalla linjalla. Kuinka uskottavaa tuo on. Puoluetoverit säestävät taustalla hyvin värikkäästi. Mitään muuta ei herra Hakkaraisestakaan kuulu, mutta kovasti on tuossa uhriutumisriitissä mukana. Mihin on hukkunut aina niin kärkäs Huhtasaari? Jäikö kaivelemaan ministeripestin ohi meno. Sisko Saara sentään yrittää presidentin vaaleihin ehdolle, mutta aivan eri porukoista. 

Kaatuuko hallitus jo seuraavaan luottamus äänestykseen? Toivottavasti ei kuitenkaan. Siellä on kuitenkin ministereinä ihan asiallistakin joukkoa ja vihervasemmiston jälkiä on pakko korjata.