Tiitisen listakin esiin!

Torstai 3.8.2023 - Reijo


Viime viikonloppuna kävimme Helenan kanssa Lapinniemen kylpylässä juhlistamassa 56 vuotis hääpäivää. Sunnuntaina Pispalan kirkossa samaan kellonaikaan, kuin 56 vuotta sitten Kihniön kirkossa Rovasti Numminen meidät vihki. Näin ne vuodet vierii. Enemmän takana, kuin edessä. Näin se menee, vaikka mikäs tässä olis ollessa ja eleässä, kun terveyttä ja rakkautta riittää.       Muutama reissu Saarijärvelle vielä lähiviikkoina hallituksen kokoukseen ja majoitusta järjestelemään. Lasten lasten syntymäpäiviä Alajärvellä ja Parkanossa. Jennin maisteriksi valmistujaiset vielä kuun lopulla. Ohjelmaa riittää, vaikka kaupungin kokoukset vielä vähän aikaa tauolla.

Vähän minä ihmettelen tuota hurrilan touhua. Poliisit ei voi puuttua mielenosoituksiin, joissa koraania yritetään polttaa. Päinvastoi poliisi auttoi saamaan kirjan takaisin, kun joku ulkopuolinen oli asiaan puuttunut. Taisi saada vielä sakotkin tämä kirjan puolustaja. Olkoon islamin uskonto ja heidän pyhä kirjansa meidän mielestä kuinka väärää tahansa, se on heidän uskonsa. Ei kai Thaimaan budhan uskokaan ole kummempaa, mutta ei sitäkään pidä pilkata. Kukin tulkoon uskollaan autuaaksi. Ihan oikein, ettei Ruotsia hyväksytä Naton jäseneksi, jos ei tuollaista asiaa saada hoidetuksi.

Aluevaltuustot päättävät lähiaikoina terveyskeskusten vuodeosastojen sijainnit. Aamulehden ennakkotiedon mukaan Parkanon vuodeosasto on aika lailla liipasimella, kun paikkoja karsitaan. Kokoomuksen ja kepun aluevaltuutetut ratkaisevat Parkanon vuodeosaston kohtalon. Vasemmisto ja persut taitaa vetää niin Tampereen seudun suuntaan, ettei sieltä taida paljon apuja tulla.

Kun nyt näyttää siltä, että vanhoja kaivellaan mikä on aivan oikein, niin ehkä kohtuullista olisi se Tiitisen listakin julkistaa!!