Persut Tampereeella.

Keskiviikko 9.8.2023 klo 20.39


Muutama päivä on täytynyt urheilutarjonnan suurkuluttajana televisiosta katsella naisten jalkapallon mm- kisailua. Oikeastaan ihan mielenkiintoisiakin otteluita. Yllättävän fyysistä peliä naistenkin pelit tuolla tasolla. Veikkaan, että Japani vie maailmanmestaruuden.  Ensi viikolla sitten päästään oikean urheilun pariin, kun yleisurheilun MM kisat alkavat Budapestissä. Ensimmäisiä yleisurheilun MM kisoja käytiin Helenan kanssa katsomassa Helsingissä.

Paikallislehdessä ja Aamulehdessä Kihniön ainoa kommunisti otti aika erikoisesti kantaa presidenttiehdokkaisiin. Kaikki tähänastiset ehdokkaat ovat kai sotahulluja hänen mielestään. Sen takia, etteivät ole Venäjän puolella, kun Venäjä säälimättä tappaa Ukrainalaisia naisia, lapsia ja muita siviilejä. Kommarien mielestä ilmeisesti Ukraina on syyllinen ja kaikki maata tukevat ovat Venäjän vihollisia. Mielenkiintoista nähdä onko Li Andersson samaa mieltä, jos lähtee vasemmiston presidentti ehdokkaaksi. Yllättävä tieto ehdokkaista oli, että Haavisto ja Halla-aho ovat sivareita ja Aaltola armeijasta vapautettu. Kahta ensimmäistä en toki äänestäisi ja Aaltolallekin pitkä miinus.

Persut pitää puoluekokoustaan taas Tampereella. Edellisen kerran, kun siellä kokoustettiin olimme vielä mukana siinä aivan erilaisessa puolueessa. Tulin valituksi ylivoimaisella äänienemmistöllä puolueen kolmanneksi varapuheenjohtajaksi. Kahden vuoden jälkeen luovuin tuosta tehtävästä vapaaehtoisesti. Tuon kahden vuodenkin aikana puolueeseen tuli sellaisia henkilöitä, joita ei koskaan olisi pitänyt hyväksyä. Halla-aho, Putkonen ja muutama Hommafoorumilainen.  Toivottavasti joku tolkun ihminenkin tällä kertaa tulisi persujenkin joukkoon!