Dinkki-Sanna ja gallupit laskee...

Torstai 5.10.2023 - Reijo


Vanha vitsi, ens kuun jälkeen on Joulukuu. Näin se nyt kuitenkin syksy joutuu. Perjantaina aikomus käydä Saarijärvellä katsomassa talvilämmöt päälle. Pakkasia luvataan jonnekin osaa maata, joten pienellä varauksella tuo meno. Kesärenkailla ei viitsi lähteä liukastelemaan. Ehkä se talven tulo nyt kuitenkin antaa vielä odottaa!

Kyllä tuo maahanmuuttajien tulo näyttää realisoituvan ainakin jo Ruotsissa ja pahoja merkkejä Suomessakin. Jotenkin vaikuttaa siltä, että tulli ja siihen liittyvät viranomaiset ovat vähän löperöitä. Useita satoja kiloja huumeita tuodaan maahan ilman kiinnijäämistä. Toki sata kiloa saatiin, mutta paljon pääsi katukauppaan. Kun salakuljettajina toimivat pääosin ulkomaalaistaustaiset henkilöt, niin luulisi, että jokainen tulija olisi tarkan seulan alla.

Sanna Marin valitteli jokin aika sitten sitä, että häntä tuotiin julkisuuteen liiaksi. Nyt hän itse pitää huolen siitä, että jokainen tanttu minkä päälleen pukee, saa palstatilaa ainakin iltapäivälehdissä. Dinkki-Sanna on kai tuleva ilmaisu jatkossa. Silläkin alueella näyttää Sanna kunnostautuvan. Tamperelaiset äänestäjät tykkäävät, kun heidän suurella äänimäärällä valtuustoon valitsemansa edustaja hoitaa "asioita" muilla foorumeilla. 

Ikaalisten kokoomuslaiset olivat Uutisoivan kirjoituksessaan hyvin naapuriyhteistyön asialla viime viikon lehdessä. Eihän se mukavalta tunnu, jos sotepalveluita karsitaan. Ei se kuitenkaan paranna asioita, jos Parkanon ja Hämeenkyrön palvelutilat laitetaan kokoomuslaisten toimesta maan rakoon. Ehkä kuitenkin alueellinen sijainti on tärkeämpi, kun kerran karsintoja tehdään. En usko, että meillä ainakaan mikään porukka alkaa noin voimakkaasti hyökkäämään naapurikuntaa vastaan. Naapuriapua tarvitaan varmasti jatkossakin molemmin puolin. Ehkä Ikaalislaisia karvastelee myöskin Parkanon esitys valtiolle erään suoalueen luovuttamiseksi Parkanolle. Suoalue on Parkanon alueen sisällä ja sillä ei ole käytännössä mitään arvoa. Parkanon tuulivoima-alue sijoittuu osittain tuolle alueelle.