Ei ammuskella raketteja!

Torstai 28.12.2023 - Reijo


Näin Joulun jälkeen on nopeita viikkoja. Pyhien jälkeen heti ollaan Keskiviikossa. Sitten taas viikonvaihteessa pari pyhää. Eihän tuo nyt eläkeläisen elämää paljon heilauta, mutta pyhät on aina mukavia. Keskiviikkoilta ja täysi kuu. Ei mun nukkumista paljon haittaa, mutta Helenalla tuntuu vaikuttavan. Täytyy vain hiihdättää sen verran, että saa kunnon väsyn. Joulupöydässä oli katettuna 13 lautasta ja nuorimmaisen perhe 4 henkeä poikkeaa vasta tänään. Toki Alajärvellä käväistiin Tapaninpäivän aikaan. Tärkeää on perheen yhteen saaminen Joulun aikaan.

Lauantaina olen menossa kaupungin edustajana valtuuston puheenjohtajan kanssa Kihniön entisen kunnallisvaikuttajan 90 vuotispäiville. Asuu nykyään Parkanossa. Kunnioitettava ikä. Edelleen reipas kulkija ja mm. kuoroesiintyjä.

Muuten ei kunnallispoliittisella rintamalla tapahdu mitään. Tammikuun loppupuolella ensimmäisiä kokoustapahtumia. Sitten presidentin vaalien vaalitoimikunnan tehtäviä tammikuun loppupuolella ja todennäköisesti kahteen kertaan. Ei kukaan saa eka kierroksella yli puolta äänistä. Sillä tavalla mielenkiintoisia tehdyt gallupit, että viikon välein tehdyissä saattaa kannatusmittausten näytöt vaihdella aika tavalla. Tuskin ihmiset nyt kovin usein mieltään muuttavat, mutta eri alueilla suoritetut mittaukset muuttavat tuloksia. Näin ollen aika suurella varauksella saa kaikkiin suhtautua. Kokeilin paria vaalikonetta ja totesin, että aika ohkasilla on äänestäjän äänestyspäätöksenteko, jos se jää vaalikoneiden varaan.

Oikein hyvää ja Onnellista Uutta vuotta kaikille! Jätetään raketit ammuskelematta. Ei mikää voi olla niin turhaa, kuin raketit!