Pakkasissa uuteen vuoteen.

Torstai 4.1.2024 - Reijo


Täytyy sanoo, että viikon kolmessakymmenessä asteessa pyörivä pakkanen harmittaa jo rauhallisempaakin kulkijaa. Eikä vielä kauheesti lupaa muutostakaan. Kyllähän täälä pirtillä tarkenoo, mutta ei joulukinkut paljon sula, kun ei tarkene suksittelemaan. Tulee kyllä mieleen, että ku sais heittää sortsit jalakahan ja lähtiä hölökötteleen. Katsotaan, jos löytäis sopivan äkkilähdön lämpöseen?

Kaupunginhallitus vähän nukkui ilmeisesti viime kokouksen lopussa, kun päätös päivähoidon tilatarpeista kirjautui aivan eri lailla pöytäkirjaan, kuin hallitus tarkoitti. Esitykselle joka kirjattiin kannattamattomana oli kyllä tehty kannatus, mutta se jäi huomioimatta päätöksenteossa. Pöytäkirja sinällään oli oikein. Tätä juuri tarkoitin, kun viimeksi kirjoitin kokousten pitkästä kestosta. Tarkkaavaisuus herpaantuu kaikilta.

En tiedä ketä Sanna Marinin tekemiset vielä kauheesti kiinnostaa. Vaikkahan eroaisivat ukkonsa kans viis kertaa, mitä väliä. Aiva sama mitä varpaita Sannan sängystä näkyy. Voi olla vaikka naisen varpaat toisetkin!

Jutta Urpilaisen kampanjapäällikkö pääsi eilen loistamaan aamu TV:n haastattelussa. Jos vielä joitakin sympatiapisteitä oli Juttaa kohtaan, niin nekin kyllä karisivat tuossa esiintymisessä ja esiintyjässä.

Halla-aho vetää kyllä väärästä narusta, jos luulee kampanjaansa edistävän käräjähaasteilla. Mies joka jokaisessa tilanteessa on vaatimassa sananvapautta, niin ensimmäisenä takertuu lillukanvarsiin. Eikä tuo tainnut olla näiltä kommentoijilta niin pahasti sanottukaan!