Arhinmäen vallankumous!

Torstai 2.5.2024 - Reijo


Niin ne on taas punaliput liehuneet tämänkin Vapun osalta. Parkanossa ei sentään enää onneksi saada minkäänlaista marssia demaritkaan aikaseksi. Hyvä niin. Aika muuttuu ja ihmiset viisastuu, tai ainakin pääosin. Kommari Arhinmäki elää edelleen menneisyydessä ja heiluttelee punalippua videossaan ja haastaa ihmisiä vallankumoukseen. Tuntuu, ettei Paavollakaan kaikki kamarit enää lämpiä tasaisesti. Ehkä olis parempi laittaa Paavo johonkin suljettuun huoneeseen, jossa voisi rauhassa piirrellä graffitteja.  Esimerkillistä toimintaa Helsingin apulaiskaupunginjohtajalta. Ei taida työt rasittaa. Eräs itseriittoisimmista ja tärkeimmistä herroista mitä Itellan ja Kansallisoopperan hallintoneuvostoissa yhtä aikaa kanssani oli.

Parkanon Vappu meni ohjelmallisesti aika kevyellä kattauksella. Tietysti on hyvä, että paikalliset esiintyjät saa olla mukana omissa tapahtumissa. Olisi voinut hieman tiivistää, vaikka ilma kyllä suosi tapahtumaa. Vuoden Parkanolaisen valinta osui nappiin. Voi tietysti ihmetellä miksi vasta nyt monitoimimies Harri Hiitti sai kyseisen kunnian. Hyvä valinta!

EU-parlamentti ehdokkaiden valinnat saivat sinettinsä tiistaina. Odotetusti Teuvo Hakkarainen vaihtoi leiriä ja siirtyi Vapaan Suomen liiton ehdokkaaksi. Eihän tuosta joukosta parlamenttiin mennä, mutta vähän persuille kiusaa. Persuilla voi muutenkin olla vähän ankeaa. Valtuutettuja on eripuolilla ilmoittanut ryhmäeroistaan. Pistoolimies Vornanen ei ainakaan millään tapaa vahvista luottamusta puolueeseen. Tuosta herrasta on kaikki jo kerrottu moneen kertaan ja edelleen otsikoita syntyy. Siksi ei niitä tarvi toistaa. Sen sijaan ihmetellä täytyy sitä, minkä takia eduskunnassa pitää säilyttää kansanedustajien aseita. Tuleeko tuolle eräkerholle niin hätäisiä metsälle lähtöjä, ettei asunnolta ehdi asetta hakea!!! "Mitä pistoolilla metsästetään? Nuoria tyttöjäkö, mitä Vornanen vikitteli?!!!!