Äideille hyvää Äitienpäivää!

Torstai 9.5.2024 - Reijo


Helatorstai, todennäköisesti pitkään aikaan vilkkain kauppapäivä! Se on tätä päivää. Joskus miettii, että miten ihmiset päjäsi silloin, kun kaupat oli lauantaina klo 13 auki ja siitä piti pärjätä maanantaihin. Läheskään joka paikassa ei ollut edes jääkaappeja, pakastimista puhumattakaan. Pyhistä on tehty arkipäiviä. Paitsi tietysti, että pyhäpäivän palkka on työehtosopimuksista riippuen jonkin verran korkeampi. Ruuankin hinnoissa näistäkin ylimääräisistä palkka- ym. kuluista maksetaan.

Olisin melkein ollut valmis lyömään vetoa, ettei Suomen tämänvuotinen viisutekele yllä Euroviisujen finaaliin. Onneksi en lyönyt. Eihän tuolla tapahtumalla ole enää ainakaan Suomen osalta mitään tekemistä "laulukilpailun" kanssa. Toivottavasti joku osaa kilvassa esiintyä musiikin ja laulun osaamisellaan ja myöskin pärjää sillä. Näin uskon ja Suomen edustus menee pellekaartiin!

Keskustanuoret ovat hyvin valveutuneita. Seksibisneksellä maaseutu kukoistamaan. Parkanokin voisi vuokrata homeisen lukionsa keskustalle ko. tarkoitukseen. Ehkä tuon alan työskentely ei vaatisi niin pitkäaikaista oleskelua ko. tiloissa, ettei homeallergiaa tulisi! Aika epätoivoista on kepun julkisuushaku.

Pistooli-vornasen kannattaa perustaa oma eduskuntaryhmä. Palkkaa tulee normaali liki 8 tonnia ja ryhmärahaa lisäksi liki pari tonnia. Ehkä avustaja ja sille palkka. Sitten varmaan pääseekin pian eläkkeelle. Entinen persu Turtiainen on hyvä esikuva.

Vihreä entinen ministeri Gronberg kävi viemässä terveisiä Putinille ja aiheutti pienen hämmingin. Kuitenkaan ei vihreät missään vaiheessa ole erottamassa häntä puolueesta. Ei toki, vihreät on vapaa kaikesta ohjailusta. Persutkin oli Huhtasaaren ja Ruohonen-Lernerin aikana Venäjämielisessä EU-parlamentti ryhmässä. Siitä Jessikka Aro kirjassaan kirjoittikin, mutta ei se aiheuttanut mitään puhdistuksia. Tiettävästi jotkut persuista halajavat edelleen tuohon ryhmään, mikäli EU:hun pääsevät.

Hyvää ansaittua Äitienpäivää, kaikki Äidit!