Suomi-areena

Torstai 27.6.2024 - Reijo


Tulihan se kesäkin takaisin. Lämmintä liki 30 astetta. En valita. Kihniön Pyhäniemessä mökkeilyä muutamia päiviä ja sitten siltä osin taas kiintiö täysi. Ei tuo mökkielämä enää niin kauheasti houkuttele. Tätä puuhaa riittää aivan tarpeeksi omakotitalo asujalla muutenkin. Uimapaikka ja laituri vieressä ja kalallekin pääsee, kun vähän soutelee Viinikanjokea. Siinä sitä mökkeilyä!

Useana vuotene tuli käytyä Porin Suomi Areenan tapahtumissa. Taas tällä kertaa jäi nämäkin jutut väliin. Laiskistuuko sitä ihminen, vai viisastuuko ja tekee valintoja harkitummin. Tänään varmaankin Hämeenkyröön kesäteatteriin ja näitä ehkä muutama kesään lisää. Lauantaina Halpa-Hallin Gospel-rekalla jonkun aikaa. Sekin on perinne.

Puheenjohtajatentti tiistaina Porista oli aika surkuhupaisa. Vai jäikö jollekin jotain järkevää ajatusta yhtäaikaisesta päällepuhumisesta ja asioiden sekamelskasta. Toinen puhui aidasta ja toinen aidan seipäistä. Tynkkynenkin on niinkuin rippikoulupoika omasta mielestään " mitään en ole sanonut, tai en ainakaan tarkoittanut".  Väri ei varmaan ole Tynkkyselle enää ongelma, kun "morsianki" on vähän värikkäämpi. Ministeri Rydman pääsee kyllä hyvin persujen suojeluksessa aika helpolla. Epäilen, että tuota pyykkiä tullaan vielä pesemään. Ei Hesarikaan niele tuollaista nöyryytystä vastineetta! KD:kin olisi voinut tuon tyypin ohittaa ilman kehumisia. Tosin Mika Poutala muuten pärjäsi hyvin, vaikka puheenvuorot oli harvassa.

No, pääsevät kansanedustajaraukat kesälomalle, kun ovat jo monta viikkoa ahkeroineet!